Vinterhotell for robotklippere

Service på robotklippere

 

 

 


No nærma hausten og vinteren seg! Då er det på tide å ta inn maskina og ladeplata. Me anbefaler at det blir tatt ein service på maskina før den settes vekk og full lada batteriet.
Hjå oss på seimstrand kan du komme med Automoweren/robotklipperen din for enten å ha den hjå oss på vinterhotell der det blir tatt service og reingjering av maskina eller å berre ta ein service på den.
Grunnen til at me anbefaler at det blir tatt service på maskina er fordi det er pakninger inni maskina som gjerne bør byttes ut etter ei stund, samtidig blir det sjekka at det ikkje er vatn inni maskina, det blir tatt ein grundig sjekk på at alt fungerer sånn som det skal, i tillegg blir den oppdatert og får nye kniver på.

 

Prisene er:

Vinterhotell + service:                                   Kr. 1690,-
Service:                                                           Kr. 1290,-

Service 435X AWD:                                       KR. 1690,-
Vinterhotell + service 435x AWD:                Kr. 2190,-

 

 

5908550 01 Forseglet boks for kabelkontakter_1.png  
Usikker på kva du skal gjere med koblingane frå ladeplata til vinteren? Her er løysinga: Tett boks til å ha koblingene                                  inni om vinteren sånn at dei ikkje frys og blir øydelagt, du legg kablene enkelt inn i spora i boksen.
Pris kr. 179,-

 

5908551 01 Vask og vedlikeholds kit_1.png 
Utstyr for enklare vasking og vedlikehald av din automower under sesongen.
Inneheld: to spesialbørster,. ein skrutrekkjar, ein pusseklut for reinsing, og ei flaske med rensespray for plastflatene.
Pris kr. 399,-

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×