Våre Produkter

Seimstrand AS er fagforhandlar for Husqvarna og Honda sine produkt innanfor Skog og Hage. Vi har eigen verkstad for service og reperasjonar på desse produkta, samt stort delelager. Våre mekanikere er erfarne og dyktige. Dei gjer sitt ytterste for at du skal få den beste service om noko skulle trenge reperasjon.

Vi har alltid eit stort utval i butikken av motorsager, ryddesager, snøfreser, plenklippere, rider, plentraktorer med meir. Vi fører straumaggregat frå Honda og høgtrykkspylere frå Husqvarna. Innanfor vår jernvareavdeling har vi kjøkkenutstyr, leikar, stort utval i skruer og spiker, malerverktøy, elektrisk materiell, elektroverktøy, håndverktøy, fiskeutstyr og mykje meir. Vi har og godt utval i utstyr til husdyrhald og for kjæledyr. Lista er enno lengre og alt for lang til å kunne få alt med på denne sida. Ta turen til oss på Seim og sjå sjølv. Vi trur du vil verte positivt overraska over kva du kan finne hjå oss. For ein smakebit sjå linken til Finn til høgre. FINN.NO

I tillegg vonar vi du vil oppleve å få god hjelp og service. Vi strekkjer oss langt for at du skal få ei positiv oppleving.

Verkstedet

Vi reparerer alt av hagemaskiner og har i tilegg et velutstyrt delelager.

 

 

Les mer